Arbejdsområder

Malerfirmaet Jan Olesen, tilbyder ydelser inden for mange forskellige arbejdsområder

Vi har erfaring inden for følgende arbejdsområder: 
– Nybyg, ombyg og tilbyg
– Reparations- og vedligeholdelsesopgaver
– Renovering og modernisering
– Tapetsering
– Opsætning af væv, filt m.m. 
– Facadearbejde
– Udbedring af skader (skimmelsvamp, vand) 
– Mycometertest
 
 
Arbejdsområder - En maler maler væggen hvid
tapetsering, opsætning af væv m.m.

Nybyg, ombyg eller tilbyg?

Hvis du skal til at i gang med enten nybyg, f.eks. et nybyg hus, ombyg eller tilbyg, så ved du sikkert allerede, at det er et større projekt. Men vi kan hjælpe dig! 
 
Vi har erfaring inden for nybyg, ombyg og tilbyg. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med blandt andet opsætning af væv og filt, tapetsering og maling. 
 
Vi har siden 1993 opbygget et netværk af landets bedste samarbejdspartnere og underleverandører, hvilket gør, at vi kan tilbyde pakkeløsninger på tværs af faggrupper. Dette gør dit nybyg-projekt nemmere og mere overskueligt! 
 
Nybyg huse er noget vi rigtig godt kan lide at arbejde med, og derfor har vi også meget erfaring med det. 
Nye flotte vægge og et flot nybyg hus, synes vi passer godt sammen. Vi står klar til at hjælpe dig med at komme i mål med dit nybyg drømmehus. 

Tapetsering, opsætning af filt, væv m.m.

Nyt væv og filt kan gøre meget for det endelige udtryk af et rum. Det kan både gøre det mere hjemligt, moderne og meget andet. Det er vigtigt at væggen er jævn, før opsætning af væv, filt og tapet. 

Hvis man ikke sørger for at overfladen er så jævn og glat som muligt, kan der forekomme skygger når væggen står færdig. Men alt dette skal vi nok finde ud af, når vi kommer ud til dig. Så det skal du ikke bekymre dig om. 

Hos os kommer kunden først og kvaliteten går vi ikke på kompromis med. 

Reparation og vedligeholdelse

Det er vigtigt at vedligeholde sit hjem og sine omgivelser. Det gør man ved at reparere på det løbende, for på den måde at sørge for, at det kan holde længere. 

Med mange års erfaring har vi set det meste og står klar til at hjælpe dig med vedligeholdelse og reparation af dit hjem. Det kan være, at der skal nyt væv og filt op, at facaden skal have en opgradering eller lignende. 

Mycometertest

En mycometertest, er en test som er udviklet til meget præcist at fortælle om der er skimmelsvamp eller ej. 

Mycometeret har en høj målesikkerhed og kan derfor nøjagtigt fortælle hvor meget skimmelsvamp der er på det testede område. 

Testen tester for et svampespecifikt enzym. Det betyder også, at f.eks. fedtrester fra køkkenet osv. ikke vil påvirke testen.  

Irritation, irriterede øjne, næse og øvre luftveje, hovedpine m.m. er alle ting, der kan forekommer, hvis du er udsat for skimmelsvamp. 

Derfor er det vores klare anbefaling, at få foretaget en mycometer test, hvis du tror der er skimmelsvamp i dit hjem. 

Renovering og modernisering

Bor du i en gammel ejendom? Eller vil du bare gerne sætte dit hjem i stand og gøre det mere moderne? Så kan vi hjælpe dig. 

Vi holder os ajour med de nyeste teknikker og materialer, hvilket giver os de bedste forudsætninger for, at give dig et nyrenoveret og moderne hjem. 

Kontakt os i dag og fortæl os om dine ønsker. Lad os sammen finde den bedste måde at få dem til at gå i opfyldelse!

Udbedring af skader

Står du med et hjem som enten har lidt under vandskade eller skade af skimmelsvamp? Så kan vi hjælpe dig.

Vi har et godt netværk inden for branchen med vores mange års erfaring, hvilket gør, at vi har opbygget et godt netværk. Hvis din opgave blot kræver flere forskellige typer malere, har vi allerede dækket dig ind! 

Men skal der mere til end det, så er vi vant til at arbejde på tværs af fag for at få løst din opgave bedst muligt. 

 

Vi klarer alt inden for facadearbejde

Facaden en stor rolle, hvad end det er på en privat bolig, på virksomheder eller institutioner. Derfor tilbyder vi alle former for facaderenovering.

Både vind og vejr slider hårdt på murværk. Det kan derfor være altafgørende for bygningens isolationsevne, at facaden er velholdt.

Vi kan hjælpe dig med alt inden for facadearbejde, og vi giver gerne facaden den helt store tur med en gennemgribende facaderenovering.

malerrulle maler grå farve på væg

Samarbejde på tværs af fag og arbejdsområder

Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.: Murer – Tømrer – Snedker – VVS – Skilte – Glas – Rengøring.

Skriv besked ↓