Ydelser

Facaderenovering

Malerfirmaet Jan Olesen

Vidste du at det er muligt at få håndværkerfradrag på udvendigt malerarbejde? Såsom facaderenovering. Ring til os og hør nærmere i dag om dit malerarbejde er omfattet af håndværkerfradraget

Vi har eksisteret i 27 år hvilket har givet os en masse erfaringer fra tidligere facaderenoverings opgaver, som vi har taget med os. 

Med det sagt, så har vi været ude til stort set alle tænkelige opgaver, hvilket betyder, at vi nok skal finde en løsning på dit problem. 

Ring til os, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på hvordan vi evt. kan løse dit problem. 


Vi klarer alt inden for facadearbejde

Facaden en stor rolle, hvad end det er på en privat bolig, på virksomheder eller institutioner. Derfor tilbyder vi alle former for facaderenovering.


Både vind og vejr slider hårdt på murværk. Det kan derfor være altafgørende for bygningens isolationsevne, at facaden er velholdt.


Vi kan hjælpe dig med alt inden for facadearbejde, og vi giver gerne facaden den helt store tur med en gennemgribende facaderenovering.

Din sikkerhed er vores ansvar

Vi giver løbende vores medarbejdere efteruddannelse sådan at de er helt up-to-date, og har det nyeste udstyr sådan, at vi kan løse din opgave til perfektion.

Det gør vi for at være sikre på at du som kunde får det bedste stykke arbejde og går tilfreds fra handlen. Vi ønsker at skabe gode relationer og har mange samarbejdspartnere, så vi sammen kan give en rentabel løsning for dig.

Derudover er vi medlem af danske malemestres garantiordning. Det betyder, at hvis uheldet er ude, hvilket det sjældent er, så er du som kunde er dækket op til 100.000 kr. 

Garantiordning
Samarbejde på tværs af fag

Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.: Murer – Tømrer – Snedker – VVS – Skilte – Glas – Rengøring.

Skriv besked ↓