Facaderenovering

Facaderenovering af Malerfirmaet Jan Olesen

Hos Malerfirmaet Jan Olesen tilbyder vi facaderenovering. Facaderenovering kan være med til, at give en bygning et helt nyt udtryk og look. Trænger facaden på huset eller bygningen til en kærlig hånd? Så tøv ikke med at kontakte os! 
 
Malerfirmaet Jan Olesen har eksisteret i 27 år og har derfor mange års erfaring inden for branchen og tidligere projekter med facaderenovering. Derudover har vi stået fra mange forskellige typer opgaver, hvorfor vi nok skal finde en løsning på den problemstilling du står i. Vi er fleksible og påtager os store som små opgaver, både for private og erhverv. 
 
Vi går højt op at lave et veludført arbejde og med den bedste kvalitet. Derfor er vi først tilfredse med arbejdet, når du er tilfreds! 
Kontakt os i dag på telefon nummer 40 52 39 45 og hør mere om hvad vi kan tilbyde. 
facaderenovering og malerarbejde- malerrulle på væg

Vi klarer alt inden for facaderenovering

Facaden spiller en stor rolle for boligens stand, hvad end det er en privat bolig, virksomhed eller en institution. Derfor tilbyder vi alle former for facaderenovering. 

Vind og vejr slider hårdt på murværket og det kan derfor være helt afgørende for bygningens isolationsevne, at facaden er velholdt og vedligeholdt. 
 
Ved løbende af vedligeholde facaden holder man omkostningerne nede. En misligholdt facade giver et kedeligt førstehåndsindtryk, og det vil vi gerne hjælpe dig med at lave om på. 
 
Vi hjælper gerne med renovering af facade og det kan både være store og små renoveringsopgaver. Vi tilbyder grundig rådgivning og sparring, så du vælger rigtigt første gang.

Derudover er vores medarbejdere engagerede og går højt op i at god kvalitet og effektivitet skal gå hånd i hånd.

Maling af facade

Når en facade skal males kræver det en speciel maling, som facaden kan ånde gennem. Med vores 27 års erfaring i branchen, skal vi nok finde den helt rigtige maling til din facade og som samtidig lever op til dine ønsker. 

Udvendige maleropgaver kræver den rette behandling, hvis resultatet skal holde i lang tid. Vejr, vind, sol, sne og frost stiller høje krav til facaden, hvorfor det er vigtigt, at både materialer, beskyttelse og efterbehandling foregår på den rigtige måde, for at opnå det bedste resultat. 
 
Vi står klar til at give dig rådgivning og vejledning på området, så vi opnår det bedste resultat på facaden. 

Hvad koster facaderenovering?

Prisen på facaderenovering er meget varierende. Det afhænger i det store perspektiv af omfanget af renoveringsopgaven. Der kan være sætningsskader og andet på facaden, som vil trække i prisen. 

Udover omfanget af facaderenoveringen så kommer prisen også an på hvilket udtryk du ønsker at få frem. Nogle malerprodukter er selvsagt dyrere end andre, så dette vil også påvirke prisen. 

Der er penge at spare og et flot resultat i sigte, ved at gøre det rigtigt første gang. Derfor anbefaler vi kun det bedste og leverer et stykke arbejde, der følger det op. 

Hvad er fordelene ved en facaderenovering

Når du får foretaget en facaderenovering, bliver din bolig ikke blot flottere, men der findes også en del fordele ved processen. Vi har opsummeret de tre vigtigste nedenfor:


Din ejendomsværdi stiger: Din ejendom kommer som nævnt til at få et flottere og friskere udseende. Den kommer derved til at fremstå nyere, hvilket får den til at stige i værdi. Dette er fordelagtigt for dig, hvis du i fremtiden skal sælge huset eller bare udleje ejendommen.


Lavere varmeregning: En renovering af dine facader forbedrer husets isoleringsevne, hvilket gør at dine varmeomkostninger falder. Især hvis man som forlængelse af sin facaderenovering, får foretaget en hulmursisolering bliver dit hus bedre til at holde på varmen.


Dit hus’ levetid forlænges: Når du får repareret og udskiftet gamle facader og deres mursten eller træværk, forlænges facadens holdbarhed og derved dets levetid. Hvis din facade begynder at smuldre eller revne, kan det beskadige strukturen, da alger, fugt og mere kan sætte sig og ødelægge facaden. En omfugning formindsker slitagen på dine facader, og forhindrer dermed dette.

Hvorfor vælge Malerfirmaet Jan Olesen?

Malerfirmaet Jan Olesen har god erfaring med udvendigt malerarbejde samt facaderenoveringer. Med vores mange års erfaring i branchen og vores kompetente medarbejdere er vi i stand til, at levere et godt og holdbart stykke arbejde til dig. Vi og vores medarbejdere går op i høj kvalitet og er yderst professionelle og imødekommende. 

Hvis du har nogle uafklarede spørgsmål til vores arbejdsmetoder angående facaderenovering, så kontakt os på telefon 40 52 39 45. Så står vi klar med kompetent rådgivning, så du kan få afklaret det du er i tvivl om eller har spørgsmål til.

Når det kommer til facaderenovering, så er holdbarheden især vigtig, hvilket betyder at håndværket skal være i orden for at sikre en længere levetid. Derfor er facaderenovering ikke noget vi anbefaler, at man selv går i gang med, da resultatet kan blive kedeligt uden den rette erfaring. 

Vi holder os ajour med de nye materialer og arbejdsmetoder på markedet inden for facaderenovering, så vi er sikre på at kunne levere det bedste resultat til dig. Malerfirmaet blev etableret i 1993, hvilket har givet os mange år til at indhente god erfaring samt kompetent viden om arbejdsmetoder og materialer.

Vil du have et ordentlig stykke håndværk i første hug? Så vælg os som dit malerfirma. Vi tilbyder fornuftige priser, uforpligtende tilbud og vores mange års erfaring kommer dig til fordel. 

Vi har samarbejdet med entreprenører etc. på større projekter såsom nybyg, ombygninger, forsikringsskader m.m. Det betyder, at vi har prøvet mange forskellige typer opgaver. Samtidig sætter vi en ære i, at udføre opgaven korrekt og professionelt. 

Hvis du vælger os, til din facaderenovering, så kan du stole på at vores aftaler bliver overholdt, samt at du bliver tilfreds med resultatet. Vi er nemlig først færdig med opgaven, når du som kunde er tilfreds.

Din tryghed er vores ansvar

Med det mener vi, at vi løbende giver vores medarbejdere efteruddannelse. Det gør vi, så de er opdaterede på de moderne teknikker og på hvordan det nyeste udstyr fungerer. Dette er vigtig viden, så vi kan levere det bedste stykke arbejde til dig. 

Vi vil gerne kunne forsikre dig om, at du får det bedste stykke arbejde og går tilfreds fra handlen. Derudover ønsker vi at skabe gode relationer og vi har derfor også mange samarbejdspartnere, hvilket gør det muligt for os i mange tilfælde, at finde en rentabel løsning for dig. 
 
Vores samarbejdspartnere og netværk har vi opbygget gennem mange år i branchen, hvor vi har stået for byggesager fra start til slut. Derfor har vi erfaring med at formidle kontakt til andre håndværkere og faggrupper, så dette hjælper vi dig også gerne med. 
 
Vi har gennem tiden opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører, såsom murere, tømrer, snedkere, VVS’ere, rengøring m.m. 

Ærlighed og gennemsigtighed

Det ligger som fundament for vores virksomhed, at vi altid sørger for ærlighed og gennemsigtighed i vores kommunikation, samt oprigtighed i vores forretningsskik. Når du indgår en aftale med os, kommer du derfor aldrig til at opleve skjulte gebyrer eller nye tillæg gennem processen.

Vi finder sammen frem til en pris, og når vores arbejde er fuldført, er det den samme pris vi beder dig betale til slut. I samme tangent, er det vigtigt for os altid at opretholde god kommunikation, så du løbende opdateres i forhold til hvor langt vi er i processen.

Danske Malermestres Garantiordning
Vi er medlem af Danske Malermestres Garantiordning. Det betyder, at hvis uheldet skulle være ude, hvilket sjældent sker – så er du som kunde dækket for op til 100.000 kr. 
 
Danske Malermestres Garantiordning er din garanti på et korrekt udført malerarbejde. Selvom vi er medlem af garantiordningen betyder det ikke, at vi ikke leverer arbejde af høj kvalitet. Vores arbejde er altid i top – og garantiordningen er blot din garanti på at vi lever op til vores ord. 
 
Hvad enten hele facaden eller blot en del af den skal renoveres, så står vi klar til at hjælpe dig! Ring til os i dag på 40 52 39 45 og få et tilbud, så du kan komme tættere på en ny renoveret facade! 
Danske malermestres garantiordning
Samarbejde på tværs af fag

Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.: Murer – Tømrer – Snedker – VVS – Skilte – Glas – Rengøring.

Skriv besked ↓

    Læs mere om vores arbejdsområder her