Ydelser

Facaderenovering

Vidste du at det er muligt at få håndværkerfradrag på udvendigt malerarbejde? Såsom facaderenovering. Ring til os og hør nærmere i dag om dit malerarbejde er omfattet af håndværkerfradraget.

 
Hvem er vi?

Vi har eksisteret i 27 år hvilket har givet os en masse erfaringer fra tidligere opgaver, som vi har taget med os. 

Med det sagt, så har vi været ude til stort set alle tænkelige opgaver, hvilket betyder at vi nok skal finde en løsning på dit problem. Ring til os, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på hvordan vi evt. kan løse dit problem. 

 

Vi giver løbende vores medarbejdere efteruddannelse sådan at de er helt up-to-date, og har det nyeste udstyr sådan, at vi kan løse din opgave til perfektion. 

Det gør vi for at være sikre på at du som kunde får det bedste stykke arbejde og går tilfreds fra handlen. Vi ønsker at skabe gode relationer og har mange samarbejdspartnere, så vi sammen kan give en rentabel løsning for dig.

 
Hvorfor skal du vælge os?

Vi laver alt udvendigt malerarbejde, dermed er vi de rigtige til at løse dit malerarbejde. Vores mål er at være effektive og prisvenlige, samtidig med at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.  

Vi laver både arbejde for private og erhvervsdrivende, så vi står klar til at hjælpe alle der har brug for en verdensklasse malermester.

Vi har gode erfaringer med facademaling, og der ved vi hvor vigtigt det er at gøre det ordentligt første omgang. Det er det pga. det skal kunne holde til alt slags vind og vejr. 

 

Gør arbejdet ordentligt første gang

Vi har alt for mange gange været ude ved opgaver, hvor der er blevet sprunget over hvor gæret var lavest.

Derfor har vi været kaldt ud til rigtig mange opgaver for at rette op på andres fejl, derfor går vi meget op i at gøre vores arbejde til perfektion sådan, at vi kan skabe længerevarne relationer.
 

Det vil sige, at vi kan både lave facadearbejde på helt nye projekter, og vi kan også lave facaderenovering. Facaderenoverings priser kan variere meget, vi forsøger at holde vores priser på et fornuftigt niveau uden at slække på kvaliteten. 

Da vi selv ved hvordan det kan være hvis arbejdet ikke bliver gjort ordentligt. Så har vi fra start af sagt at vores værdier skulle være kvalitet, effektivitet og prisvenlige.

 

Medlem af Danske Malermestre
Du skal ikke bare tage vores ord for det, vi er nemlig medlem af Danske Malermestres Garantiordning. Dette gør at du bliver forsikret på op imod 100.000 kr. idet du indgår en aftale med os. 
 

Vi laver selvfølgelig vores opgaver til perfektion og går ikke før vi selv er 110% tilfredse. På den måde bør du som kunde være tilfreds med det stykke arbejde vi har udført.

 

Står på forsikrings sagerne

Hvis det er nogle skader du skal have udbedret og der skal indblandes noget forsikring, så skriver vi os gerne på sagen hvis vi har lavet noget arbejde for dig. 

Vi tager os gerne af dialogen med dit forsikringsselskab da det kan være svært at vide alle fagtermer og problemstillinger, derfor stiller vi os gerne til rådighed hvis de ønsker det.

 

Eksempler på arbejdsområder vi dækker
  • Reparation og vedligeholdelse
  • Renovering
  • Nybyggeri
  • Special opgaver
  • Forsikrings skader
  • Højtryksrensning
  • og mange flere ting
 
Hvad koster facaderenovering?

Der kan være stor forskel på hvor stort et projekt der skal laves, dermed også stor forskel i pris. Vores mål er at vi giver den højeste kvalitet, der også er til at betale. 

Derfor forsøger vi at være prisvenlige og give dig som kunde den kvalitet du forventer, uden at du skal betale ekstra for det.
 
Der er nemlig kun en ting der er værre end at sige ja til et for dyrt tilbud, og det er at sige ja til et for billigt tilbud der i sidste ende kommer til at koste mere pga. ekstraudgifter ved uforudsete udgifter.
 
Vores primære område er Storkøbenhavn, men vi er ikke blege for at tage ud til diverse steder på Sjælland. Så tøv ej giv os et kald og se om vi ikke nok skal finde ud af noget.
 
Kontakt os i dag og lad os finde en løsning sammen
Vi kan sammen finde ud af hvad løsningen evt. kunne være, vi laver gerne et tilbud sammen med dig. Det gør vi så dine ønsker bliver mødt og du går tilfreds fra vores aftale. Uanset om det er facaderenovering eller andet malerarbejde, så er vi klar til at hjælpe dig. 
 
Vi sidder klar ved telefonen, du kan ringe til os på 40 52 39 45 eller du kan udfylde vores kontaktformular og vi ringer dig op hurtigst muligt. 
Samarbejde på tværs af fag

Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.: Murer – Tømrer – Snedker – VVS – Skilte – Glas – Rengøring.

Skriv besked ↓