Maler Albertslund
Håndværk du kan stole på

arbejde af særlig
Høj kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Vi er punktlige og fleksible

Autoriserede
fagfolk

Din pålidelige og erfarne maler i Albertslund

Når du mangler en maler i Albertslund, kan det altid betale sig at vælge lokalt. Når du vælger Malerfirmaet Jan Olesen til din opgave, får du en lokal fagmand, der kender dit lokalområde, og som har udført mange opgaver tæt på dig.

Vi kan hurtigt rykke ud, når du mangler en dygtig maler i Albertslund, og vi gør altid en dyd ud af at yde vores allerbedste, når du skal have foretaget malerarbejde eller lignede i vores lokalområde. Vi vil gerne være din lokale maler, som du kan benytte igen og igen, og derfor gør vi altid vores bedste for at yde god service, være pålidelige og udføre malerarbejde i høj kvalitet.

Vi har fokus på den høje kvalitet hele vejen igennem, og vi går aldrig på kompromis med det gode håndværk. Vi har mere end 30 års erfaring fra branchen, og det er din garanti for, at vi har helt styr på, hvad vi laver. Gennem de mange år har vi prøvet det meste, og vi har udviklet alle de færdigheder og teknikker, der skal til for at sikre fejlfrit malerarbejde på alle former for projekter.

Vi fortsætter med at efteruddanne os, for faget bliver ved med at udvikle sig, og du kan derfor være sikker på, at du får den mest moderne form for behandling af dine vægge, hvor der tages hensyn til både miljø og sundhed. 

Moderne teknikker og mange års erfaring er den bedste kombination for dig, der leder efter en maler i Albertslund, der vil levere et perfekt resultat, og du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os i dag, hvis vi kan hjælpe dig.

Skriv besked ↓

  Perfekt resultat hver gang

  Hvis du er ved at bygge nyt, hvis du er ved at ombygge, eller hvis du bare er ved at renovere et rum i din bolig, vil en dygtig maler i Albertslund altid være en vigtig allieret. En maler kan hjælpe dig med at skabe flotte overflader på vægge og lofter både inde og ude, og en erfaren maler i Albertslund sørger for, at resultatet bliver perfekt hele vejen igennem.

  Det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med her hos Malerfirmaet Jan Olesen, hvor vi altid er tæt på dig, der bor i Albertslund. Vi har mange års erfaring fra branchen, og vi er derfor det helt rette valg for dig, der mangler en maler i Albertslund, der kan levere sublim kvalitet og præcision i arbejdet.

  Hvorfor vælge os

  Professionelle malere

  Vi ved at gode og langvarrige relationer ikke kommer af ingenting.
  Det kommer igennem veludført arbejde til tiden og til prisen.

  Løbende efteruddannelse

  Hos Malerfirmaet Jan Olesen stræber vi efter at lave det bedste resultat for vores kunder. Derfor lægger vi vægt på at efteruddanne vores ansatte, så vi altid er opdaterede på de nyeste metoder og produkter.

  Samlet løsning

  Slip for unødig besvær, og lad os stå for styringen byggeprojektet fra start til slut. Vi har siden 1993 opbygget et netværk af nogle af landets bedste samarbejdspartnere og underleverandører, og kan dermed tilbyde pakkeløsninger på tværs af andre faggrupper.

  Kontakt os ↓

  40 52 39 45

  Ring til os

  info@malerjo.dk

  Skriv til os

  Maling, filt tapet og meget andet

  Her hos Malerfirmaet Jan Olesen kan vi selvfølgelig hjælpe dig med alle former for maleropgaver. Men vi kan også klare meget andet end bare at svinge en pensel og en malerrulle. Vi kan klare alle former for renoverings- og reparationsopgaver på dine vægge, hvilket bl.a. omfatter:

  Vi kan også klare mange andre opgaver, der omfatter arbejde på dine vægge og lofter, og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har en væg, der er i en dårlig forfatning, som du gerne vil have gjort noget ved. Det kan også være ved nybyg, ombyg eller tilbyg, hvor du gerne vil have en dygtig og erfaren maler i Albertslund til at varetage opgaven.

  Og hvis du bare skal bruge en god gammeldags maler til at male dine vægge og lofter, står vi selvfølgelig også altid klar til at hjælpe. Vi kan male alle former for overflader i din bolig, ligesom vi også nemt kan udføre malerarbejde på din facade, hvis du gerne vil opfriske din boligs udvendige udtryk.

  Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er maling, filt, tapet eller noget helt andet, der er det rette valg i netop din situation, står vi også altid klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning. Vi har 30 års erfaring fra branchen, hvor vi har prøvet det meste, og vi ved derfor alt om, hvad der fungerer i forskellige situationer. Vi er derfor de helt rette til at rådgive dig om materialevalg og så videre, når du skal have noget på dine vægge.

  Garantiordning

  Din sikkerhed er vores ansvar

  Hos os er kontinuerlig efteruddannelse af vores team en prioritet for at holde vores teknikker og udstyr moderne og effektive, hvilket sikrer at vi opfylder dine ønsker til fulde.

  Vores mål er at tilbyde dig den optimale løsning, og vi vægter stærke bånd til vores partnere højt for at sikre den bedste  service for dig.

  Som en ekstra sikkerhed er vi tilknyttet den danske malemestres garantiordning, hvilket beskytter dig med op til 100.000 kr., hvis der skulle opstå en misforståelse.

  Samarbejde på tværs af fag

  Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.:

  Kontakt os i dag for et godt tilbud

  Hvis du gerne vil kende prisen på vores arbejde, inden du sætter gang i et renoveringsprojekt eller lignende, kan du altid kontakte os for at få et godt tilbud. Du kan ringe til os eller bruge kontaktformularen her på siden, og når du har beskrevet din opgave, vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

  Vi holder altid priserne i bund, når du vælger os som din maler i Albertslund, men selvom du får gode priser hos os, vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi sikrer det gode håndværk hele vejen igennem, så du kommer til at stå tilbage med et resultat, du vil være glad for.

  Skriv besked ↓