Maler i Brøndby
Kvalitets Malerløsninger

arbejde af særlig
Høj kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Vi er punktlige og fleksible

Autoriserede
fagfolk

En pålidelig maler i Brøndby

Hos Malerfirmaet Jan Olesen har vi mere end 30 års erfaring fra branchen, og det er en erfaring, der kommer dig til gavn som kunde hos os. Vores erfaring er først og fremmest din garanti for kvalitet, da vi gennem årene har lært alt om, hvordan vi behandler forskellige overflader, så du kommer til at stå tilbage med et resultat, der er både smukt og holdbart.

Gennem årene har vi tillært os alle de teknikker, der hører til faget, og vi har lært alt om, hvordan det er alle de små detaljer, der gør det endelige resultat helt perfekt. Derfor kan du altid regne med os, og derfor kan du altid roligt overgive din opgave til os, selvom du har store krav til kvaliteten. For os er kvalitet en æressag, og vi forlader derfor aldrig en opgave, før både du og vi er tilfredse med resultatet.

Når du vælger en erfaren maler i Brøndby som os, kan du også være sikker på, at arbejdet bliver udført med høj effektivitet. Vi kan svinge en pensel rigtig hurtigt, hvilket betyder, at vi hurtige bliver færdigt med dit projekt, samt at du kommer til at stå tilbage med en udgift til timeløn, der er så lav som muligt.

Med erfaring har vi også lært alt om vigtigheden af god service, og du kan derfor være sikker på, at vi gør vores allerbedste for at være en god samarbejdspartner. Det betyder bl.a., at vi er pålidelige, at vi overholder vores aftaler, og at vi altid bliver færdige inden vores deadlines.

Skriv besked ↓

  Mangler du en maler?

  Hvis du mangler en dygtig og erfaren maler i Brøndby, er du kommet til det helt rette sted. Her hos Malerfirmaet Jan Olesen er vi nemlig altid tæt på dig, der bor i Brøndby, og vi er derfor din lokale maler, der står klar til at rykke hurtigt ud og hjælpe dig, når du mangler en maler til det ene eller det andet.

  Vi har hovedkvarter i Greve, og vi kan derfor være på din adresse i Brøndby i løbet af kort tid, og af samme grund kender vi godt til lokalområdet, du bor i. Når du vælger en lokal maler i Brøndby, får du en lokal mand, du kan hyre igen og igen, og som altid gør en dyd ud af at stable langvarige forbindelser på benene, og som altid sørger for at efterlade dit hjem med et fejlfrit resultat.

  Hvorfor vælge os

  Professionelle malere

  Vi ved at gode og langvarrige relationer ikke kommer af ingenting.
  Det kommer igennem veludført arbejde til tiden og til prisen.

  Løbende efteruddannelse

  Hos Malerfirmaet Jan Olesen stræber vi efter at lave det bedste resultat for vores kunder. Derfor lægger vi vægt på at efteruddanne vores ansatte, så vi altid er opdaterede på de nyeste metoder og produkter.

  Samlet løsning

  Slip for unødig besvær, og lad os stå for styringen byggeprojektet fra start til slut. Vi har siden 1993 opbygget et netværk af nogle af landets bedste samarbejdspartnere og underleverandører, og kan dermed tilbyde pakkeløsninger på tværs af andre faggrupper.

  Kontakt os ↓

  40 52 39 45

  Ring til os

  info@malerjo.dk

  Skriv til os

  Vi kan hjælpe med det meste

  Som din maler i Brøndby kan vi hjælpe dig med alle former for maleropgaver både inde og ude. Når du skal have malet lofter, vægge og andre indendørs overflader træder vi til med produkter og udførsel i høj kvalitet, ligesom vi også nemt kan male udendørs overflader som eksempelvis træværk eller facaden på din bolig.

  Men vi kan også klare mange andre opgaver end bare dem, der kræver en malerrulle og en pensel. Vi kan renovere og opgradere dine vægge uanset standen, hvilket vil sige, at vi også har tilegnet os en række andre færdigheder.

  Derfor kan vi bl.a. også hjælpe dig med:

  Vi kan også hjælpe dig med mange andre ting, når du er ved at bygge nyt, når du bygger til, eller når du er i gang med et renoveringsprojekt i eksempelvis stuen. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at ringe til os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som din maler i Brøndby.

  Gode råd og vejledning hele vejen igennem

  Når du vælger en maler i Brøndby som Malerfirmaet Jan Olesen, kan du også nyde gavn af erfaringen i form af gode råd og vejledning. Vi har prøvet rigtig mange forskellige ting gennem årene, og vi kan derfor yde gode vejledning til alle dine projekter.

  Vi ved alt om, hvilke materialer der fungerer på hvilke overflader, og vi kan give dig gode råd om alle de andre ting, der vil gøre dit projekt til den succes, du drømmer om. Vi hjælper dig derfor altid godt i gang med dit projekt med kompetent vejledning, så du får de bedste forudsætninger for at træffe gode beslutninger med hensyn til farvevalg, materialevalg og så videre.

  Garantiordning

  Din sikkerhed er vores ansvar

  Vi holder vores medarbejderes færdigheder skarpe og opdaterede med regelmæssig efteruddannelse, så vores praksis og udstyr altid er moderne, og vi kan imødekomme dine ønsker til fulde.

  At levere den bedste løsning til dig er vores mål, og vi opnår dette gennem stærke partnerskaber.

  For din tryghed er vi også en del af den danske malemestres garantiordning, som giver dig økonomisk sikkerhed op til 100.000 kr. ved eventuelle misforståelser.

  Samarbejde på tværs af fag

  Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.:

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

  Hvis du gerne vil videre med dine planer om at male dine vægge eller på anden måde opgradere dem, skal du selvfølgelig kende prisen på opgaven, så du kan lægge et budget. Det er heldigvis altid nemt at få en specifik pris her hos os.

  Når du ringer eller skriver til os og beskriver din opgave, vender vi nemlig altid hurtigt tilbage med et godt og uforpligtende tilbud på det arbejde, vi kan udføre for dig.

  Skriv besked ↓