Maler Hedehusene
Håndværk der Holder

arbejde af særlig
Høj kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Vi er punktlige og fleksible

Autoriserede
fagfolk

Lokal maler i Hedehusene

Malerfirmaet Jan Olesen holder til i Greve, og vi er derfor altid tæt på din adresse i Hedehusene. Vi kan være din maler i Hedehusene, der kan rykke hurtigt ud, når du har brug for hjælp, for vi vil rigtig gerne hjælpe til i vores lokalområde.

Vi yder malerarbejde og lignende i høj kvalitet for vores lokale kunder, og når du vælger os, kan du være sikker på at få en professionel håndværker, der kender lokalområdet. Vi elsker at hjælpe vores kunder i nærområdet, og vi gør altid vores ypperste for at servicere vores naboer med god service og fejlfrit håndværk.

Skriv besked ↓

  Maling der gør underværker

  Malerfirmaet Jan Olesen er din lokale maler i Hedehusene, der står klar til at hjælpe dig, når du gerne vil forskønne dit hjem. At reparere en facade eller give ny maling til hele stuen er virkelig noget, der bidrager til at skabe et pænt og indbydende hjem, og hvis du maler hele boligen både inde og ude, vil det faktisk komme til at føles som et helt nyt hjem.

  Frisk maling kan med andre ord gøre underværker, men det kræver en professionel maler i Hedehusene for at sikre den gode kvalitet. Hos Malerfirmaet Jan Olesen har vi mange års erfaring fra branchen, og med vores fokus på det gode håndværk kan du være sikker på, at du får udført et stykke arbejde i høj kvalitet.

  Hvorfor vælge os

  Professionelle malere

  Vi ved at gode og langvarrige relationer ikke kommer af ingenting.
  Det kommer igennem veludført arbejde til tiden og til prisen.

  Løbende efteruddannelse

  Hos Malerfirmaet Jan Olesen stræber vi efter at lave det bedste resultat for vores kunder. Derfor lægger vi vægt på at efteruddanne vores ansatte, så vi altid er opdaterede på de nyeste metoder og produkter.

  Samlet løsning

  Slip for unødig besvær, og lad os stå for styringen byggeprojektet fra start til slut. Vi har siden 1993 opbygget et netværk af nogle af landets bedste samarbejdspartnere og underleverandører, og kan dermed tilbyde pakkeløsninger på tværs af andre faggrupper.

  Kontakt os ↓

  40 52 39 45

  Ring til os

  info@malerjo.dk

  Skriv til os

  Vi kan klare mange forskellige opgaver både indvendigt og udvendigt

  Som din maler i Hedehusene kan vi selvfølgelig hjælpe dig med alle de maleropgaver, du står overfor. Det kan eksempelvis være ved nybyg, ombyg eller tilbyg, eller det kan bare være, når du gerne vil renovere dit hjem med simple og effektive midler.

  Vi kan opfriske dit hjem på alle tænkeligt overflader både inde og ude. Vi kan male indvendigt på vægge, lofter, vindueskarme og så videre, ligesom vi kan male alle dine udvendige overflader som eksempelvis facaden på din bolig.

  Men vi kan også klare mange andre opgaver, hvis du har problemer med dine vægge eller facader, eller hvis du gerne vil opgradere med mere end maling. Vi kan bl.a.:

  Vi kan også hjælpe dig med mange andre ting, og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, når du mangler hjælp til at vedligeholde, reparere eller opgradere dine overflader.

  Kompetent rådgivning fra en erfaren maler

  Når du mangler en maler i Hedehusene, kan det altid betale sig at vælge en erfaren en af slagsen. Her hos Malerfirmaet Jan Olesen har vi mere end 30 års erfaring fra branchen, og det vil komme dig til gavn, når du hyrer os til en opgave.

  Gennem vores mange år med penslen i hånden har vi lært alt om de specielle teknikker og metoder, som sikrer det perfekte resultat hver gang. Vores erfaring er med andre ord din garanti for høj kvalitet, ligesom vores erfaring også er din garanti for, at du får kompetent rådgivning med i prisen, når du vælger os som din maler i Hedehusene.

  Vi kan svare på, hvad der er det rette valg i netop din situation og for netop din bolig, når det kommer til bl.a. farvevalg, materialevalg osv. Det betyder du får de bedste forudsætninger for at træffe gode beslutninger, der vil forbedre dit hjem gennem de næste mange år.

  Vi kan rådgive dig i forbindelse med nybyg eller i forbindelse med et mindre projekt som eksempelvis maling af loftet i din stue. Lige meget projektets størrelse kan du drage gavn af vores mange års erfaring fra branchen.

  Garantiordning

  Din sikkerhed er vores ansvar

  Vi holder vores medarbejderes færdigheder skarpe og opdaterede med regelmæssig efteruddannelse, så vores praksis og udstyr altid er moderne, og vi kan imødekomme dine ønsker til fulde.

  At levere den bedste løsning til dig er vores mål, og vi opnår dette gennem stærke partnerskaber.

  For din tryghed er vi også en del af den danske malemestres garantiordning, som giver dig økonomisk sikkerhed op til 100.000 kr. ved eventuelle misforståelser.

  Samarbejde på tværs af fag

  Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.:

  Kontakt os i dag og hør mere

  Hvis du står og mangler en maler i Hedehusene i dag, kan du altid kontakte os her hos Malerfirmaet Jan Olesen. Vi holder til tæt på dig, der bor i Hedehusene, og vi kan derfor hurtigt rykke ud, når du mangler hjælp til at male eller lignende.

  Vi er pålidelige og overholder vores aftaler, og vi gør altid en dyd ud af at udføre kvalitetshåndværk på både store og små opgaver. Vi efterlader dine overflader i perfekt og smuk stand, og vi giver dig altid en skarp pris på opgaven.

  Vi kan hjælpe med det meste, når det kommer til at renovere eller opgradere dine vægge. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, uanset om du vil have maling, tapet eller filt på dine overflader.

  Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke priser vi kan tilbyde, kan du kontakte os i dag. Når du kontakter os og beskriver din opgave, vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud, så du har en pris at forholde dig til. Du kan ringe til os med det samme eller skrive en besked ved at benytte kontaktformularen lige her på siden.

  Skriv besked ↓