Din Maler i Ishøj
Kvalitet Der Holder

arbejde af særlig
Høj kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Vi er punktlige og fleksible

Autoriserede
fagfolk

Din lokale maler i Ishøj

Hos Malerfirmaet Jan Olesen er vi altid tæt på dig, der bor i Ishøj. Vi holder til i Greve, og det betyder, at vi kan rykke hurtigt ud, når du skal have malet. Det betyder også, at vi er din lokale maler i Ishøj, der gør en dyd ud af at hjælpe til lokalt.

Vi står klar til at hjælpe dig med alle maleropgaver i Ishøj, og når du vælger en lokal maler som os, kan du være sikker på, at du får en fagmand, der gør sit absolut bedste for din opgave.

Så sikre vi at du får en all-around service lige til dine behov. Vi har tidligere arbejdet med skoler, offentlige institutioner, virksomhedslokaler, nybyggeri og mange andre spændende projekter. Uanset hvilke mål du har for dig, er vi sikre på at kunne hjælpe til et flot slutresultat.

Skriv besked ↓

  Frisk din bolig op med Malerfirmaet Jan Olesen!

  Ny maling eller andre overfladebehandlinger af vægge og lofter er en fantastisk måde at friske boligen eller kontoret op på. Frisk maling bringer liv i form af flotte farver og pæne overflader. Derfor er en omgang maling altid en vigtig del af et renoveringsprojekt, et nybyggeri eller lignende.

  Det vil vi hjertens gerne hjælpe dig med her hos Malerfirmaet Jan Olesen, hvor vi står klar til at udføre alle former for maleropgaver og lignende. Vi er et malerfirma i Ishøj med mange års erfaring og fokus på det gode håndværk. Derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt til os, når du har en overflade, der mangler en frisk omgang maling eller en anden form for behandling.

  Hvorfor vælge os

  Professionelle malere

  Vi ved at gode og langvarrige relationer ikke kommer af ingenting.
  Det kommer igennem veludført arbejde til tiden og til prisen.

  Løbende efteruddannelse

  Hos Malerfirmaet Jan Olesen stræber vi efter at lave det bedste resultat for vores kunder. Derfor lægger vi vægt på at efteruddanne vores ansatte, så vi altid er opdaterede på de nyeste metoder og produkter.

  Samlet løsning

  Slip for unødig besvær, og lad os stå for styringen byggeprojektet fra start til slut. Vi har siden 1993 opbygget et netværk af nogle af landets bedste samarbejdspartnere og underleverandører, og kan dermed tilbyde pakkeløsninger på tværs af andre faggrupper.

  Kontakt os ↓

  40 52 39 45

  Ring til os

  info@malerjo.dk

  Skriv til os

  Professionel hjælp til alle dine projekter

  Her hos Malerfirmaet Jan Olesen har vi 30 års erfaring fra branchen, og det er din garanti for, at du får en maler i Ishøj med fokus på den gode kvalitet. Gennem årene har vi prøvet det meste, og vi kan derfor hjælpe dig med alle former for malerarbejde, hvor vi yder professionel hjælp hele vejen igennem.

  Vores erfaring betyder, at vi har tillært os alle de vigtige kvaliteter, som skal til for at udføre malerarbejde i høj kvalitet. Malerarbejde er nemlig ikke bare malerarbejde, for det hele handler om de små detaljer, som adskiller gennemsnitligt malerarbejde fra godt malerarbejde.

  Hos os er du altid garanteret godt malerarbejde, der ovenikøbet bliver udført hurtigt og til gode priser, fordi vi har erfaringen til at male både godt og effektivt på samme tid.

  Det gælder på alle former for projekter, når du mangler en maler i Ishøj. Der findes stort set ikke den opgave, vi ikke kan hjælpe dig med. Det gælder bl.a. for:

  • Maling af hus: Vi kan friske din bolig op med udendørsmaling i høj kvalitet, der vil give nyt liv, og som vil beskytte din bolig mod det hårde danske vejr.

  • Maling af vægge og lofter: Vi er eksperter i at male vægge og lofter i alle former for rum. Det kan både være værelser, kontorer, køkkener og meget mere, hvor vi leverer professionelt og effektivt arbejde.

  • Maling af træværk: Hvis du bor i et hus med træbeklædning, eller hvis du har andet træværk på din ejendom, kræver det en helt særlig behandling. Det kan vi hjælpe dig med her hos Malerfirmaet Jan Olesen, hvor vi har mange års erfaring med at male træværk i Ishøj.

  • Andre opgaver: Vi kan opsætte filt, tapet, væv og lignende, hvis dine vægge har brug for andet end maling. Vi kan også renovere dine vægge, udføre mycometertests og meget, som alt sammen vil sikre, at dine vægge bliver fejlfrie.

  Vi kan også hjælpe dig med meget andet, og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte din maler i Ishøj, når du har brug for hjælp til maling af det ene eller det andet.

  Vi hjælper dig hele vejen igennem dit projekt

  En fordel ved at benytte en erfaren og professionel maler i Ishøj som os her hos Malerfirmaet Jan Olesen er, at du får en masse kompetent rådgivning med i prisen. Vi har som nævnt mange års erfaring fra branchen, hvor vi har prøvet det meste, og vi ved derfor alt om, hvad der virker, og hvad der ikke gør.
   
  Den erfaring står vi klar til at dele ud af, når du mangler en maler i Ishøj. Vi rådgiver dig om, hvilke malingtyper, farver og finishes, der vil passe godt ind i din situation. Det betyder du kommer til at stå tilbage med et projekt, der lever op til alle dine krav.
  Garantiordning

  Din sikkerhed er vores ansvar

  Hos os er kontinuerlig efteruddannelse af vores team en prioritet for at holde vores teknikker og udstyr moderne og effektive, hvilket sikrer at vi opfylder dine ønsker til fulde.

  Vores mål er at tilbyde dig den optimale løsning, og vi vægter stærke bånd til vores partnere højt for at sikre den bedste  service for dig.

  Som en ekstra sikkerhed er vi tilknyttet den danske malemestres garantiordning, hvilket beskytter dig med op til 100.000 kr., hvis der skulle opstå en misforståelse.

  Samarbejde på tværs af fag

  Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.:

  Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

  Når du står klar til at sætte gang i et projekt og gerne vil hyre en maler i Ishøj, er du selvfølgelig interesseret i at kende prisen, inden du begynder. Det kan du altid nemt få her hos Malerfirmaet Jan Olesen, hvor vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

  Vi giver dig en skarp pris med udgangspunkt i opgaven, og derfor vil prisen selvfølgelig variere afhængigt af, hvad du skal have lavet. Men fælles for alle vores priser er, at vi holder dem så lave som muligt, så du kan skabe nyt liv med frisk maling uden at sprænge dit budget.

  Skriv besked ↓