Maler Karlslunde

arbejde af særlig
Høj kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Vi er punktlige og fleksible

Autoriserede
fagfolk

Mød din lokale maler i Karlslunde

Vi er hos Maler Jan Olesen specialister i de forskellige former for malerarbejde. Vi er lokale i Karlslunde og går op i det arbejde vi laver. Vi mener man kommer længst med hårdt arbejde og god service.

Vores prioritering er at give vores kunder en dejlig lokal maler, samt fuldfører et godt stykke arbejde for kunden. Du kan være sikker, på vores arbejdsmetoder er moderne. Vi giver dig en resultat der passer lige til dine ønsker og behov.

Skriv besked ↓

  Vi har over 20 års malererfaring

  I de sidste 29 år har vi som malerfirma udviklet os en hel del. Vi har været i malerbranchen i mange år og dermed, har vi en hel del erfaring. Vi har fuldført alle mulige forskellige typer af malerarbejde. Derfor kan vi sikre en god kvalitet og erfaring fra tidligere arbejdsområder.

  Det er vigtigt for os at arbejde tæt med vores kunder. Det sikre at vi giver det korrekte resultat som du har behov for. Vi giver dig professionel rådgivning og service når du skal begynde på et nyt arbejdsområde. Som lokale malere i Karlslunde kan vi sikre at du kommer til at få en lokal maler til det arbejde du står og mangler. Om det er nye farver eller opsat tapet, eller noget helt tredje så kan du være sikker på at vi som lokale i Karlslunde kan fuldfører arbejdet så du bliver glad og tilfreds.

  Hvis det lader til vi kan hjælpe dig med din arbejdsopgave, så er vi altid klar på nyt arbejde. Du kan kontakt os på mail eller telefonnummer herunder.

  Hvorfor vælge os

  Professionelle malere

  Vi ved at gode og langvarrige relationer ikke kommer af ingenting.
  Det kommer igennem veludført arbejde til tiden og til prisen.

  Løbende efteruddannelse

  Hos Malerfirmaet Jan Olesen stræber vi efter at lave det bedste resultat for vores kunder. Derfor lægger vi vægt på at efteruddanne vores ansatte, så vi altid er opdaterede på de nyeste metoder og produkter.

  Samlet løsning

  Slip for unødig besvær, og lad os stå for styringen byggeprojektet fra start til slut. Vi har siden 1993 opbygget et netværk af nogle af landets bedste samarbejdspartnere og underleverandører, og kan dermed tilbyde pakkeløsninger på tværs af andre faggrupper.

  Kontakt os ↓

  40 52 39 45

  Ring til os

  info@malerjo.dk

  Skriv til os

  Lokale malere til erhverv

  Vi tilbyder ikke kun vores lokale service til private, men også til erhverv. Vores lokale malere i Karlslunde, kan være med til at varetage projekter som vedrører erhvervs maling. Dette kan være maling af lokaler, facader og meget andet. Det giver dig mulighed som erhvervsdrivende at få en lokal oplevelse fra vores malere i Karlslunde.

  Så sikre vi at du får en all-around service lige til dine behov. Vi har tidligere arbejdet med skoler, offentlige institutioner, virksomhedslokaler, nybyggeri og mange andre spændende projekter. Uanset hvilke mål du har får dig, er vi sikre på at kunne hjælpe til et flot slutresultat.

  Pris på malerarbejde?

  En endelig pris kan være svær at give, da det differentiere sig meget fra kunde til kunde. Allerede som privatperson og erhvervsdrivende, kan der være en stor forskel. Vi bestræber os efter at give dig den rigtige pris som passer til dit projekt. Derfor vil vi gerne hører mere omkring hvilke tanker du har. For at få en endelig pris kan du altid ringe til os. Så kan vi derefter tage en snak omkring hvad der skal males.

  Priser kommer F.eks. an på hvilken slags maler materiale der skal bruges. Det kan være du vil have en billigere løsning, med produkter som ikke ender i den dyre prisklasse. Alt dette kan vi klarer for dig og sikre du ikke overskrider dit budget. Vores lokale malere i Karlslunde er altid klar på en ny opgave, så vi er ikke mere end et opkald væk fra vores kommende kunder.

  Garantiordning

  Din sikkerhed er vores ansvar

  Vi sørger for at vores medarbejdere løbende får efteruddannelse. Så er vi sikre på at vores udstyr og arbejdsmetoder er up-to-date, samt at vi kan løse dine opgaver som du ønsker det.

  Dette gør vi altså for at give dig som kunde, den bedste løsning muligt. Vi stræber efter at skabe gode relationer med vores samarbejdspartnere. Derfor kan vi sammen give dig en rentabel løsning.

  Ud over alt dette, er vi medlem af den danske malemestres garantiordning. På denne måde sikre vi, hvis der nu skulle opstå en misforståelse, at have dækket det for dig op til 100.000kr. 

  Samarbejde på tværs af fag

  Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.:

  Kontakt os

  Hvis det lyder som om Malerfirmaet Jan Olesen kunne være noget for dig, så står vi altid klar til at hjælpe. Kontakt os i dag på telefon +45 40 52 39 45 eller mail info@malerjo.dk og så taler vi sammen om dine visioner for dit næste malerprojekt. Alternativt kan du også gøre brug af vores hjemmesides kontaktformular, hvor du bruger 2 minutter på at fortælle os om din situation, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Når du henvender dig, taler vi om din situation og dine tanker omkring projektet, og så sørger vi efterfølgende for at udarbejde et helt gratis og 100% uforpligtende tilbud på udførsel af dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Skriv besked ↓