Din Foretrukne Maler i Køge

arbejde af særlig
Høj kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Vi er punktlige og fleksible

Autoriserede
fagfolk

30 års erfaring som maler i Køge

Når du skal vælge en maler i Køge, kan det altid betale sig at gå efter et firma med mange års erfaring fra branchen. Det får du, når du vælger Malerfirmaet Jan Olesen, hvor vi har mere end 30 års erfaring fra branchen.

Det er 30 år, hvor vi har lært rigtig meget, og hvor vi kontinuerligt har efteruddannet os, og vi har derfor al den ekspertise og erfaring, der skal til for at levere et stykke arbejde i rigtig høj kvalitet. Når du vælger en maler i Køge med erfaring, får du en masse professionel ekspertise med i prisen, som vil komme dig til gavn både i planlægningsfasen og under selve arbejdet.

Vores erfaring er din garanti for kvalitet, og du kan derfor være sikker på, at vi efterlader dine overflader med en holdbar og smuk behandling, hvor kun de bedste og mest passende produkter er blevet brugt.

Med en erfaren maler får du også effektivitet i arbejdet, derfor kan du være sikker på, at vi overholder tidsplanen, og at dit projekt bliver hurtigt færdigt – alt sammen til gavn for den pris, du skal betale.

Skriv besked ↓

  Giv din bolig nyt liv med Malerfirmaet Jan Olesen!

  Hvis du står og mangler en dygtig og erfaren maler i Køge, står vi hos Malerfirmaet Jan Olesen altid klar til at hjælpe. En frisk omgang maling er altid en god idé, hvis du synes, din stue ser lidt trist og slidt ud, ligesom ny maling også kan gøre underværker på facader og mange andre overflader, du gerne vil renovere eller opgradere.

  Vi kan som din maler i Køge hjælpe med det hele, når du vil renovere dine vægge – også de opgaver der ikke kun omfatter maling – og du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os i dag, hvis du leder efter en kompetent og erfaren håndværker til at hjælpe.

  Hvorfor vælge os

  Professionelle malere

  Vi ved at gode og langvarrige relationer ikke kommer af ingenting.
  Det kommer igennem veludført arbejde til tiden og til prisen.

  Løbende efteruddannelse

  Hos Malerfirmaet Jan Olesen stræber vi efter at lave det bedste resultat for vores kunder. Derfor lægger vi vægt på at efteruddanne vores ansatte, så vi altid er opdaterede på de nyeste metoder og produkter.

  Samlet løsning

  Slip for unødig besvær, og lad os stå for styringen byggeprojektet fra start til slut. Vi har siden 1993 opbygget et netværk af nogle af landets bedste samarbejdspartnere og underleverandører, og kan dermed tilbyde pakkeløsninger på tværs af andre faggrupper.

  Kontakt os ↓

  40 52 39 45

  Ring til os

  info@malerjo.dk

  Skriv til os

  Giv din bolig nyt liv med Malerfirmaet Jan Olesen!

  Hvis du står og mangler en dygtig og erfaren maler i Køge, står vi hos Malerfirmaet Jan Olesen altid klar til at hjælpe. En frisk omgang maling er altid en god idé, hvis du synes, din stue ser lidt trist og slidt ud, ligesom ny maling også kan gøre underværker på facader og mange andre overflader, du gerne vil renovere eller opgradere.

  Vi kan som din maler i Køge hjælpe med det hele, når du vil renovere dine vægge – også de opgaver der ikke kun omfatter maling – og du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os i dag, hvis du leder efter en kompetent og erfaren håndværker til at hjælpe.

  Maler i Køge med fokus på kvalitet og god rådgivning

  Hos Malerfirmaet Jan Olesen går vi rigtig meget op i at yde vores bedste, når vi besøger vores kunder i Køge. Vi er en del af lokalområdet, og vi vil selvfølgelig gerne gøre et godt indtryk hos vores naboer, når der skal males eller klares lignende opgaver.

  Vi holder til i Greve, og vi er derfor kun en kort tur væk fra dig, når du mangler hjælp fra en erfaren maler i Køge. Vi kører afsted med kort varsel til dig, der bor i Køge eller omegn, og vi kommer hjertens gerne tilbage igen og igen, hvis du vil bruge vores services til flere forskellige projekter.

  Vi gør en dyd ud af den høje kvalitet hele vejen igennem, hvor vi har et stort fokus på det gode håndværk. Vi udfører arbejde med høj præcision, for vi har færdighederne til at få styr på alle de små detaljer, der vil betyde, at dine vægge og andre overflader kommer til at se helt perfekte ud.

  Som din maler i Køge vil vi også rigtig gerne hjælpe med den rette rådgivning, inden du sætter gang i dit projekt. Vi kan hjælpe dig med at svare på, hvilke materialer du skal vælge til netop din væg, samt hvilke farver og hvilke finishes, der passer bedst ind. Vi har erfaringen og ekspertisen til at hjælpe dig med at foretage de rette valg, så du får de bedste forudsætninger for at ende med et resultat, du vil elske.

  Garantiordning

  Din sikkerhed er vores ansvar

  Vores engagement i løbende efteruddannelse af vores team sikrer, at vi altid er på forkant med de nyeste teknikker og udstyr, så vi kan udføre dine opgaver nøjagtigt som du forventer.

  Vi arbejder for at levere den bedste service til dig og vi opbygger værdifulde relationer med vores partnere for at sikre den bedste løsning.

  Med vores tilknytning til den danske malemestres garantiordning, garanterer vi dækning op til 100.000 kr., skulle der opstå uoverensstemmelser.

  Hvad kan vi hjælpe dig med?

  Hos Malerfirmaet Jan Olesen findes der stort set ikke den opgave, vi ikke kan hjælpe dig med. Gennem vores mange år i branchen har vi prøvet det meste, og vi kan derfor male alle tænkelige overflader både inde og ude.

  Vi kan male din stue, dine lofter i køkkenet, dine vægge i soveværelset eller hele din lejlighed, ligesom vi også udfører professionel maling af facader og andre udvendige overflader, så de kan modstå vind og vejr.

  Men vi kan også hjælpe med meget andet end bare at male. Vi hjælper dig også gerne med tapetsering, med opsætning af væv og lignende og med udbedring af skader efter eksempelvis skimmelsvamp. Vi kan hjælpe ved nybyg, ombyg eller tilbyg, og vi kan hjælpe dig, der bare er i gang med at renovere – lige meget om du bare har brug en frisk omgang maling, eller om du har brug for mere omfattende renoveringsarbejde af dine vægge.

  Samarbejde på tværs af fag

  Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.:

  Få et uforpligtende tilbud i dag

  Her hos Malerfirmaet Jan Olesen kan du altid få et uforpligtende tilbud på din opgave. Når du kontakter os og beskriver din opgave, vende vi hurtigt tilbage med et tilbud på opgaven, så du ved, hvad det vil komme til at koste dig, hvis du sætter gang i projektet.

  Det skaber sikkerhed for, hvad du kommer til at betale, og du bør derfor altid starte dit projekt med at kontakte os for at få et godt tilbud.

  Skriv besked ↓