Din Maler i Roskilde
Eksperter i Æstetik

arbejde af særlig
Høj kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Vi er punktlige og fleksible

Autoriserede
fagfolk

Din maler i Roskilde og omegn

Når du skal have malet dit hjem, kan det altid betale sig at vælge en lokal maler tæt på dig. Som din lokale maler i Roskilde gør vi nemlig en dyd ud af at hjælpe til i vores lokalområde, og vi gør en dyd ud af at yde vores allerbedste, når vi maler for vores naboer.

Når du ringer til os, får du en fagmand, der kender lokalområdet, og som du kan lære at kende, hvis du hyrer os til flere forskellige opgaver. Med en lokal maler er du derfor garanteret et godt samarbejde, ligesom du kan være sikker på, at malerarbejde bliver udført til perfektion hver gang.

Skriv besked ↓

  Maling der giver nyt liv

  En frisk omgang maling er altid en rigtig god løsning, når du gerne vil friske dit hjem op. Det kan både være indvendigt og udvendigt, hvor en nymalet overflade i den eksisterende farve eller en helt anden hurtigt vil give nyt liv og ny energi til dit hjem.

  Hvis du går og drømmer om at male dit hjem i Roskilde, vil vi rigtig gerne hjælpe dig her hos Malerfirmaet Jan Olesen. Vi har mange års erfaring som maler i Roskilde, og vi kan hjælpe dig med alle de maleropgaver, du gerne vil have udført.

  Hvorfor vælge os

  Professionelle malere

  Vi ved at gode og langvarrige relationer ikke kommer af ingenting.
  Det kommer igennem veludført arbejde til tiden og til prisen.

  Løbende efteruddannelse

  Hos Malerfirmaet Jan Olesen stræber vi efter at lave det bedste resultat for vores kunder. Derfor lægger vi vægt på at efteruddanne vores ansatte, så vi altid er opdaterede på de nyeste metoder og produkter.

  Samlet løsning

  Slip for unødig besvær, og lad os stå for styringen byggeprojektet fra start til slut. Vi har siden 1993 opbygget et netværk af nogle af landets bedste samarbejdspartnere og underleverandører, og kan dermed tilbyde pakkeløsninger på tværs af andre faggrupper.

  Kontakt os ↓

  40 52 39 45

  Ring til os

  info@malerjo.dk

  Skriv til os

  Vælg en maler med erfaring i Roskilde

  Malerarbejde er ikke bare malerarbejde, og det kan derfor altid betale sig at vælge en erfaren maler, når du skal have malet dit hjem. At male er et håndværk, der handler om meget mere end bare at rulle nogle farver op på en væg, for det er alle de små detaljer, som afgør, om det endelige resultat bliver pænt eller ej.

  Derfor er en erfaren maler i Roskilde som Malerfirmaet Jan Olesen et godt valg, hvis du gerne vil være sikker på at få et godt resultat, når du skal have malet din stue eller lignende. Vi har erfaringen og ekspertisen til at udføre malerarbejde i rigtig høj kvalitet, og vi kender til alle de teknikker, som betyder, at vores malerarbejde skiller sig ud fra mængden.

  Når du vælger os til din opgave, får du perfekte overflader, der lever op til alle dine krav, så du slipper for at skulle gøre opgaven om et par år nede ad vejen igen. Med vores erfaring og ekspertise får du desuden en kompetent samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe med gode råd og vejledning.

  Vi kan hjælpe dig med at svare på, hvad der er de bedste farver til netop din stue, hvilken malingtype du skal vælge og hvilken finish, der er bedst. Vi har den nødvendige erfaring til at svare på, hvad der vil fungere og ikke fungere, og det er guld værd, når du gerne vil have malet nogle overflader, der både skal være smukke og holdbare.

  Vi kan levere kompetent rådgivning til alle dine projekter, så du ved, at du vælger rigtigt, og så du kan sove med ro i maven, mens arbejde står på, og du ikke kan gøre andet end at vente.

  Hvilken maleropgave i Roskilde kan vi hjælpe dig med?

  Her hos Malerfirmaet Jan Olesen findes der stort set ikke den opgave, vi ikke kan hjælpe dig med. Gennem årene har vi haft mange forskellige kunder i Roskilde og andre byer på Sjælland, og vi har derfor erfaring med en bred række af maleropgaver, og vi kan derfor også hjælpe dig med din helt specifikke opgave.

  Så snart du har en overflade, der trænger til at blive frisket op med ny maling, står vi klar til at hjælpe. Det kan eksempelvis være:

  • Maling af vægge og lofter: Vi kan male alle former for vægge og lofter uanset overflade og tidligere behandling. Vi ved, hvad der virker på forskellige underlag, og vi kan give dig gode råd i processen, så du kommer til at stå tilbage med de flotte vægge og lofter i dit hjem.
  • Maling af hus: Hvis du synes, din boligs ydre er blevet en smule trist, er en frisk omgang maling det helt rette valg til at give den nyt liv. Vi kan male alle typer af udvendige overflader på din bolig med maling, der både vil beskytte dit hjem og give den et nyt liv med flotte farver.
  • Opsætning af filt og lignende: Vi kan sætte filt op på dine vægge, vi kan opsætte væv, og vi kan tapetsere.
  Garantiordning

  Din sikkerhed er vores ansvar

  Vi investerer i vores medarbejderes efteruddannelse for at holde vores service og ekspertise topmoderne, hvilket garanterer at dine projekter bliver udført efter dine ønsker.

  Kundetilfredshed er kernen i vores forretning, og vi stræber efter at opbygge langvarige relationer med vores partnere for at tilbyde dig den mest rentable løsning.

  Du er derudover med vores medlemskab af den danske malemestres garantiordning, sikret op til 100.000 kr., hvis der skulle være en misforståelse.

  Samarbejde på tværs af fag

  Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.:

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

  Hvis du gerne vil videre med dine planer om at male dine vægge eller på anden måde opgradere dem, skal du selvfølgelig kende prisen på opgaven, så du kan lægge et budget. Det er heldigvis altid nemt at få en specifik pris her hos os.

  Når du ringer eller skriver til os og beskriver din opgave, vender vi nemlig altid hurtigt tilbage med et godt og uforpligtende tilbud på det arbejde, vi kan udføre for dig.

  Skriv besked ↓