Din Maler i Taastrup Og Omegn

arbejde af særlig
Høj kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Vi er punktlige og fleksible

Autoriserede
fagfolk

Pålidelig og erfaren maler i Taastrup

Hos Maler Jan Olesen er vi altid tæt på dig, der bor i Taastrup. Vi holder til i Greve, og det betyder, at vi kun er en kort køretur væk fra dig, der mangler en dygtig maler i Taastrup. Vi kan være på din adresse i løbet af kort tid, og vi kører hellere end gerne den korte tur til Taastrup for at male dit hjem.

Når du vælger en lokal maler som os, får du en fagmand, der er kendt i området, og som altid kan rykke hurtigt ud. Vi elsker at hjælpe til i vores lokalområde, og det er din garanti for, at vi gør vores absolut bedste, når du vælger os til en opgave.

Vi er et pålideligt malerfirma, der tager din opgave og dine behov seriøst, og som lever op til alle aftaler. Du kan med andre ord stole på os – både når vi går i gang med arbejdet og når vi hjælper dig med gode råd, inden projektet sættes i gang.

Skriv besked ↓

  Maling der giver din bolig nyt liv

  Når du gerne vil give nyt liv til dine rum eller måske dine facader, findes der ikke noget mere effektivt end en frisk omgang maling. Ny maling gør underværker og forvandler dine overflader fra gamle og slidte til nye og smukke, og frisk maling er derfor altid en god investering for dig, der gerne vil opgradere dit hjem og gøre det mere indbydende.

  Men skal du gøre det selv? Der er mange fordele ved at vælge en professionel maler i Taastrup i stedet for selv at gå i gang med pensel og malerrulle. Når du vælger Maler Jan Olesen, får du altid en kompetent maler, der sørger for, at dit resultat kommer til at leve op til alle dine forventninger. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du mangler en maler i Taastrup i i dag, som kan hjælpe dig med nybyg, ombyg, tilbyg eller et stort renoveringsprojekt i din bolig.

  Hvorfor vælge os

  Professionelle malere

  Vi ved at gode og langvarrige relationer ikke kommer af ingenting.
  Det kommer igennem veludført arbejde til tiden og til prisen.

  Løbende efteruddannelse

  Hos Malerfirmaet Jan Olesen stræber vi efter at lave det bedste resultat for vores kunder. Derfor lægger vi vægt på at efteruddanne vores ansatte, så vi altid er opdaterede på de nyeste metoder og produkter.

  Samlet løsning

  Slip for unødig besvær, og lad os stå for styringen byggeprojektet fra start til slut. Vi har siden 1993 opbygget et netværk af nogle af landets bedste samarbejdspartnere og underleverandører, og kan dermed tilbyde pakkeløsninger på tværs af andre faggrupper.

  Kontakt os ↓

  40 52 39 45

  Ring til os

  info@malerjo.dk

  Skriv til os

  Behjælpelig med alle reparations- og vedligeholdelses opgaver

  Når du mangler en dygtig håndværker til at opgradere dine overflader i boligen, står vi altid klar som din maler i Taastrup. Vi har mange års erfaring med klassisk malerarbejde, og vi er derfor de helt rette til at male dit hjem, når det trænger til en opgradering. Vi maler både indvendigt og udvendigt, og vi bruger kvalitetsprodukter over hele linjen, der beskytter og forskønner både facader, vægge og lofter.

  Men vi kan også hjælpe dig med meget andet end bare maling. Vi kan klare andre former for renoveringsarbejde, der omfatter dine vægge, hvor vi bl.a. kan:

  Vi kan også klare mange andre former for reparations- og vedligeholdelsesopgaver på din boligs vægge inde og ude, og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, når du har en væg eller en facade, der trænger til en opgradering.

  Professionelle malere: Gør en dyd ud af den høje kvalitet

  Når du bestiller en maler i Taastrup her hos os, kan du altid være sikker på at få en professionel maler, der har helt styr på håndværket. Vi har 30 års erfaring fra branchen, og vi kender derfor til alle hemmelighederne bag et stykke veludført malerarbejde.

  Selvom vi byder på gode priser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten, for det er vigtigt for os at levere et stykke håndværk, der sidder lige i skabet hver gang. Hos os får du ingen hurtige og nemme løsninger, for vi ved, at det kun vil skabe problemer for dig som kunde og derved også for os.

  Med vores erfaring og vores professionelle tilgang er du derfor sikret et stykke arbejde, der vil leve op til alle dine krav, og hvor den specifikke opgave bliver løst til perfektion. Vi vil rigtig gerne skabe langvarige relationer med dig som din maler i Taastrup, og derfor kan du være sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med noget, når du vælger os til en opgave.

  Garantiordning

  Din sikkerhed er vores ansvar

  Vi investerer i vores medarbejderes efteruddannelse for at holde vores service og ekspertise topmoderne, hvilket garanterer at dine projekter bliver udført efter dine ønsker.

  Kundetilfredshed er kernen i vores forretning, og vi stræber efter at opbygge langvarige relationer med vores partnere for at tilbyde dig den mest rentable løsning.

  Du er derudover med vores medlemskab af den danske malemestres garantiordning, sikret op til 100.000 kr., hvis der skulle være en misforståelse.

  Samarbejde på tværs af fag

  Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.:

  Få et uforpligtende tilbud i dag

  Det er altid rart at kende prisen på sit projekt, inden man hyrer en maler i Taastrup til at komme forbi. Derfor står vi selvfølgelig altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på de opgaver, du mangler en maler til.

  Du skal bare give os et kald eller skrive til os med en beskrivelse af din opgave – så vender vi tilbage hurtigst muligt med en præcis pris på opgaven. På den måde får du noget at forholde dig til, så du kan vurdere, om der er plads i økonomien til at fortsætte.

  Vi giver dig altid lave priser på malerarbejde i Taastrup, så du får så meget for pengene som muligt, når du gerne vil opgradere dit hjem med frisk og smuk maling.

  Skriv besked ↓