Malerarbejde

arbejde af særlig
Høj kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Vi er punktlige og fleksible

Autoriserede
fagfolk

Mangler du en maler?

Hos malerfirmaet Jan Olesen har vi været i branchen i mange år, og har derfor stor erfaring med diverse maleropgaver. Vi har udført enhver form for malerarbejde gennem vores karriere, og har af denne grund med største sandsynlighed udført en opgave der ligner din. Når vi tilgår din opgave, kan vi på den måde trække fra vores store erfaring under processen, og udføre din opgave med højeste grad af systematik, effektivitet og kvalitet, så du altid ender med det bedst mulige resultat.

De forskellige maleropgaver kræver forskellige ting, f.eks. tid, materialer etc. Derfor har vi brug for så mange oplysninger som muligt når du kontakter os, så vi får den bedst mulige idé om hvad der skal laves og hvad dine ønsker er.

Vi har stået for både større og mindre projekter siden 1993. Det betyder, at vi i nogle tilfælde har mulighed for at give dig en pakkeløsning, da vi har et netværk vi kan trække på, hvis din opgave kræver at det er på tværs af fagene.

Skriv besked ↓

  Hvad er prisen på malerarbejde?

  Priser på malerarbejde kan være svære at give, hvis vi ikke kender en smule til dit projekt først. Den endelige pris på et projekt afhænger i høj grad af en del forskellige faktorer. Eksempelvis kan materiale og produktvalg sagtens spille en rolle i hvad dit projekt kommer til at koste. Ligeledes kommer prisen også til at se anderledes ud alt efter om du blot ønsker en maling af dine facader, eller en renovering oveni. Selve omfanget af dit projekt er naturligvis også vigtigt for dets pris. Hvis opgaven drejer sig om en større villa, vil prisen se en kende anderledes ud i forhold til hvis du skal have malet en mindre væg i en lejlighed.

  Du vil derfor kunne få et mere præcist anslag på hvad malerarbejde koster, hvis du henvender dig først. Derfor råder vi jer til at kontakte os, så vi kan få en snak om maleropgaven, dine forventninger og hvordan vi kan løse opgaven bedst muligt.

  Vi giver dig et tilbud på priser på malerarbejdet, som er helt gratis og uforpligtende. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på telefon 40 52 39 45 eller skrive til os på mail: info@malerjo.dk, hvis du har yderligere spørgsmål med hensyn til dit næste malerprojekt.

  Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive, da vi går op i ordentligt arbejde og arbejde til tiden og til prisen.

  Malerarbejde i hjemmet

  Hvis der skal males i dit hjem, er der 3 ting, der skal gøres inden maleren, eller du selv, går i gang med at male:
  Det pågældende rum skal tømmes for møbler, gulvtæpper – alt inventar. Ved at tage alt ud kan du bedre og mere bekvemmeligt arbejde i rummet, uden at skulle dække møbler m.m. af.
  Huller i væggen og skader skal udbedres før man kan påbegynde malerarbejdet, hvad end du selv står for det eller du får en professionel maler til det.
  Rengøring af væggene! Det er altid en rigtig god idé at rengøre væggene eller loft, alt efter hvad der skal males.

  Malerfirma i Greve med mange års erfaring

  Malerfirmaet Jan Olesen ligger i Greve og har eksisteret siden 1993. Det betyder at vi har mange års erfaring inden for malerfaget. Vores malermestre er meget dygtige og vi har mange typer af malere i malerfirmaet.

  Det giver os frihed i forhold til at kunne være fleksible med maleropgaver og giver os også en bredere vifte af erfaring.

  Vi er et pålideligt og anerkendt malerfirma, som du kan regne med. Vi sætter en stor ære i at levere et ordentligt stykke arbejde. Vi går op i kvalitet, selvom vores mål er at være effektive og prisvenlige. Det betyder at vi på trods af effektivitet ikke går på kompromis med kvaliteten.

  Hos Malerfirmaet Jan Olesen stræber vi nemlig altid efter at nå et resultat af højest mulige kvalitet. Alle vores medarbejdere er certificerede malere, og vi sørger altid for at bruge de nyeste og bedste malerprodukter, for at sikre en langtidsholdbar løsning du kan nyde glæde af mange år fremover.

  Vi er som nævnt fleksible med maleropgaver, og kan udføre ethvert form for malerprojekt. Vores malerekspertise inkluderer blandt andet:

  Vi begrænser os dog ikke til dette, og er din opgave ikke repræsenteret ovenfor, så frygt ej. Vi kan helt sikkert stadig hjælpe dig. Kontakt os i dag, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig. med baggrund i vores lange erfaring på markedet, kan vi rådgive, vejlede og inspirere dig til lige præcis dit projekt.

  Du kan også læse mere om vores arbejdsområder her.

  Malerarbejde til erhverv

  Leder din virksomhed efter et malerfirma, der kan varetage et projekt vedrørende erhvervsmaling af enten nye lokaler, udvendige facader eller noget tredje?

  Hos Malerfirmaet Jan Olesen har vi ikke blot mange års erfaring inden for maling til private boliger, men har også udført utallige maleropgaver til erhvervsvirksomheder i alle former. Inden for erhverv, har vi blandt andet udført opgaver for:

  Uanset hvad din situation måtte være, kan vi med garanti hjælpe. Tag med fordel kontakt til os i dag og så kan du høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

  Garantiordning

  Din sikkerhed er vores ansvar

  Vi giver løbende vores medarbejdere efteruddannelse sådan at de er helt up-to-date, og har det nyeste udstyr sådan, at vi kan løse din opgave til perfektion.

  Det gør vi for at være sikre på at du som kunde får det bedste stykke arbejde og går tilfreds fra handlen. Vi ønsker at skabe gode relationer og har mange samarbejdspartnere, så vi sammen kan give en rentabel løsning for dig.

  Derudover er vi medlem af danske malemestres garantiordning. Det betyder, at hvis uheldet er ude, hvilket det sjældent er, så er du som kunde er dækket op til 100.000 kr.

  Håndværkerfradrag

  Vidste du at det er muligt at få håndværkerfradrag på udvendigt malerarbejde? Såsom facaderenovering. Ring til os og hør nærmere i dag om dit malerarbejde er omfattet af håndværkerfradraget.

  Vi har eksisteret i 27 år hvilket har givet os en masse erfaringer fra tidligere facaderenoverings opgaver, som vi har taget med os.

  Med det sagt, så har vi været ude til stort set alle tænkelige opgaver, hvilket betyder, at vi nok skal finde en løsning på dit problem.

  Ring til os, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på hvordan vi evt. kan løse dit problem.

  Ærlighed og gennemsigtighed

  Vi har det som nogle af vores kerneværdier altid at kommunikere med ærlighed, gennemsigtighed og god forretningsskik. Det er derfor vigtigt for os, ikke at udsætte dig for hverken skjulte gebyrer eller tillæg gennem vores samarbejde.

  Når vi aftaler en pris på et projekt, vil det altid være den samme pris du kommer til at betale når arbejdet er fuldført. På samme måde kan du være sikker på at vi altid sørger for at kommunikere og opdatere dig løbende, så du altid ved hvor langt vi er med dit projekt.

  Samarbejde på tværs af fag: Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.: Murer – Tømrer – Snedker – VVS – Skilte – Glas – Rengøring.

  Kontakt os

  Hvis det lyder som om Malerfirmaet Jan Olesen kunne være noget for dig, så står vi altid klar til at hjælpe. Kontakt os i dag på telefon +45 40 52 39 45 eller mail info@malerjo.dk og så taler vi sammen om dine visioner for dit næste malerprojekt. Alternativt kan du også gøre brug af vores hjemmesides kontaktformular, hvor du bruger 2 minutter på at fortælle os om din situation, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Når du henvender dig, taler vi om din situation og dine tanker omkring projektet, og så sørger vi efterfølgende for at udarbejde et helt gratis og 100% uforpligtende tilbud på udførsel af dit projekt.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Skriv besked ↓

   Danmarkskort