Malerarbejde

Hvad er prisen på malerarbejde?

Priser på malerarbejde kan være svære at give, hvis vi ikke kender til omfanget. 

Derfor råder vi jer til at kontakte os, så vi kan få en snak om maleropgaven, dine forventninger og hvordan vi kan løse opgaven bedst muligt. 

Vi giver dig et tilbud på priser på malerarbejdet, som er helt uforpligtende. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har yderligere spørgsmål. 

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive, da vi går op i ordentligt arbejde og arbejde til tiden og til prisen. 

Mangler du en maler?

Hos malerfirmaet Jan Olesen har vi stor erfaring med diverse maleropgaver. 

De forskellige maleropgaver kræver forskellige ting, f.eks. tid, materialer etc. Derfor har vi brug for så mange oplysninger som muligt når du kontakter os, så vi får den bedst mulige idé om hvad der skal laves og hvad dine ønsker er. 

Vi har stået for både større og mindre projekter siden 1993. Det betyder, at vi i nogle tilfælde har mulighed for at give dig en pakkeløsning, da vi har et netværk vi kan trække på, hvis din opgave kræver at det er på tværs af fagene. 

Malerarbejde i hjemmet

Hvis der skal males i dit hjem, er der 3 ting, der skal gøres inden maleren, eller du selv, går i gang med at male. 

  1. Det pågældende rum skal tømmes for møbler, gulvtæpper – alt inventar. Ved at tage alt ud kan du bedre og mere bekvemmeligt arbejde i rummet, uden at skulle dække møbler m.m. af. 

  2. Huller i væggen og skader skal udbedres før man kan påbegynde malerarbejdet, hvad end du selv står for det eller du får en professionel maler til det.

  3. Rengøring af væggene! Det er altid en rigtig god idé at rengøre væggene eller loft, alt efter hvad der skal males. 
malerarbejde - Væg males med malerrulle
facaderenovering og malerarbejde- malerrulle på væg

Malerfirma i Greve med mange års erfaring

Malerfirmaet Jan Olesen ligger i Greve og har eksisteret siden 1993. Det betyder at vi har mange års erfaring inden for malerfaget. Vores malermestre er meget dygtige og vi har mange typer af malere i malerfirmaet.

Det giver os frihed i forhold til at kunne være fleksible med maleropgaver og giver os også en bredere vifte af erfaring.

Vi er et pålideligt og anerkendt malerfirma, som du kan regne med. Vi sætter en stor ære i at levere et ordentligt stykke arbejde. Vi går op i kvalitet, selvom vores mål er at være effektive og prisvenlige. Det betyder at vi på trods af effektivitet ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Håndværkerfradrag

Vidste du at det er muligt at få håndværkerfradrag på udvendigt malerarbejde? Såsom facaderenovering. Ring til os og hør nærmere i dag om dit malerarbejde er omfattet af håndværkerfradraget

Vi har eksisteret i 27 år hvilket har givet os en masse erfaringer fra tidligere facaderenoverings opgaver, som vi har taget med os. 

Med det sagt, så har vi været ude til stort set alle tænkelige opgaver, hvilket betyder, at vi nok skal finde en løsning på dit problem. 

Ring til os, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på hvordan vi evt. kan løse dit problem. 


Din sikkerhed er vores ansvar

Vi giver løbende vores medarbejdere efteruddannelse sådan at de er helt up-to-date, og har det nyeste udstyr sådan, at vi kan løse din opgave til perfektion.

Det gør vi for at være sikre på at du som kunde får det bedste stykke arbejde og går tilfreds fra handlen. Vi ønsker at skabe gode relationer og har mange samarbejdspartnere, så vi sammen kan give en rentabel løsning for dig.

Derudover er vi medlem af danske malemestres garantiordning. Det betyder, at hvis uheldet er ude, hvilket det sjældent er, så er du som kunde er dækket op til 100.000 kr. 

Garantiordning
Samarbejde på tværs af fag

Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.: Murer – Tømrer – Snedker – VVS – Skilte – Glas – Rengøring.

Skriv besked ↓