Maling af hus

Maling af hus - din lokale maler

Hvis du går og tænker på at få malet dit hus, så kan Malerfirmaet Jan Olesen hjælpe dig! Vi udfører alle former for maling af hus, både af din boligs udvendige facader, og de indvendige vægge, loft, døre og vinduer og mere. Kontakt os i dag på telefon +45 40 52 39 45 eller mail info@malerjo.dk. Så taler vi sammen om dit fremtidige malerprojekt. Alternativt kan du også bruge 2 minutter på at udfylde vores hjemmesides kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Efter din henvendelse, udarbejder vi et helt gratis og uforpligtende tilbud på maling af dit hus.

Vi varetager malingen af dit hus

Kunne du tænke dig det bedste resultat med hensyn til indvendig maling af hus og udvendig maling af hus? Så er vi det rette firma at tage fat i. Vi har mange års erfaring i branchen, og stræber altid efter den optimale løsning.

Vi går op i at fuldføre arbejdet. Og vi ved at et projekt ikke er færdigt før du er tilfreds som kunde. Alle vores malere er yderst kvalitetsbevidste. Og du kan derfor vide dig sikker på at du med Malerfirmaet Jan Olesen ender med det bedst mulige resultat. Med os får du et langtidsholdbart resultat, du kan nyde godt af i mange år fremover.

Med næsten tre årtier i branchen, har vi en lang og vidtrækkende erfaring, der gør at vi kan garantere dig en effektiv proces. Dette skaber altid et kvalitetsresultat, der bærer præg af godt håndværk. Som nævnt, tager vi os af alle dine udfordringer med hensyn til maling. Ligegyldigt størrelsen. Uanset om du skal have malet en enkelt væg i badeværelset, eller hele din bolig, så er vi det rette malerfirma for dig.

Hvad koster maling af hus?

En pris på maling af hus vil i de fleste tilfælde være udfordrende at fastsætte uden først at vide lidt om dit projekt. Den endelige pris på et malerprojekt afhænger nemlig af flere forskellige ting. Om du leder efter prisen på indvendig eller udvendig maling af hus, er de to væsentligste faktorer for prisen som følger:

Hvilken service du kunne tænke dig – Hvis du blot skal have malet vægge, vil prisen i sagens natur se anderledes ud, end hvis du også ønsker at få foretaget en maling af rør, radiatorer, lister m.m.

Størrelsen på dit projekt – Selve omfanget af dit projekt, kommer selvfølgelig også til at have en indvirkning på den endelige pris. En fuld udvendig og indvendig maling af en større villa kommer til at koste noget andet end at få foretaget en maling af vinduerne i soveværelset.

Vi arbejder selvfølgelig med konkurrencedygtige priser. Og det er en mærkesag for os, at være en billig maler forretning, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Arbejdsområder - En maler maler væggen hvid

Kontakt os

Synes du det lyder interessant med en professionel maler? Eller kunne du bare tænke dig at vide mere om hvad vi kan gøre for dig? Så er vi klar til at hjælpe! Tag en snak med os i dag på telefon +45 40 52 39 45, skriv en mail til os på info@malerjo.dk eller benyt dig af sidens kontaktformular. Efter kontakt, vender vi tilbage til dig med et helt gratis og uforpligtende maler tilbud på dit fremtidige hjemmeprojekt.

Samarbejde på tværs af fag

Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.: Murer – Tømrer – Snedker – VVS – Skilte – Glas – Rengøring.

Skriv besked ↓