Tapetsering

arbejde af særlig
Høj kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Vi er punktlige og fleksible

Autoriserede
fagfolk

Tapetsering

Kunne du tænke dig at dekorere dine vægge på ny med en omgang frisk tapetsering? Måske trænger dine vægge bare til at vedligeholdes? Uanset hvad, så kan Malerfirmaet Jan Olesen håndtere det for dig. Vi har mange års erfaring inde for tapetsering af vægge. Og vi laver enhver form for opgave relateret til tapetsering af vægge. Hos os får du altid det flotteste resultat.

Hvis tapetsering kunne være den løsning du leder efter, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi er tilgængelige på telefon 40 52 39 45 og mail info@malerjo.dk, og står klar til at hjælpe dig i dag! Alternativt kan du også gøre brug af vores kontaktformular. Her bruger du 2 minutter af din tid, på fortælle os om din situation.

Efter henvendelse leverer vi dig et helt uforpligtende og gratis tilbud på hvordan vi gør dine drømme til virkelighed.

Skriv besked ↓

  Få en professionel løsning

  Når vi indgår i et samarbejde om at tapetsere dine vægge, kan du med ro i sindet stole på at du altid ender med det optimale resultat. Vi er bevidste om altid at føre projektet helt til livs. Og det er derfor vigtigt for os, ikke at forlade projektet før du er helt tilfreds med vores arbejde. Er du på udkig efter hvilken malerservice, der er den rette for dig? Så er Malerfirmaet Jan Olesen derfor et oplagt valg.

  Alle vores malere udfører ethvert projekt med et mindset om altid at stræbe efter højeste kvalitet. På den led, sikrer vi dig at du får et langtidsholdbart resultat. Og som du vil glæde og gavne af i lang tid fremover. Vi har været i malerbranchen i næsten 3 årtier. Og vi trækker fra vores store erfaring til at udføre et stykke håndværk med en systematisk og effektiv arbejdstilgang. Uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Som nævnt ovenfor, håndterer vi alle former for tapetsering. Både store og små opgaver. Hvad enten du skal have tapetseret alle væggene i dit hus, eller blot en væg i en mindre lejlighed, så klarer vi det for dig.

  Samarbejde på tværs af fag

  Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.:

  Hvad koster tapetsering

  Hvis en håndværker skal fastsætte din tapetserings pris, kræver det, at man først ved en smule om dit projekt. Det er nemlig fordi prisen på tapetsering afhænger af flere forskellige faktorer. Vi har samlet de to vigtigste her:

  Hvad du kunne tænkte dig – Fastsættelsen af dit projekts pris kræver at vi indledningsvist ved hvad du ønsker at vi laver. Det er fx væsentligt for prisen hvad for en slags tapetsering og farve du vil have.

  Omfanget af dit projekt – Det kommer selvfølgelig også til at have en betydning for prisen, hvor stort et projekt, du har i tankerne. Kunne du tænke dig at tapetsere hele dit hus, vil prisen se en smule anderledes ud, end hvis du kun vil have foretaget tapetsering af en enkelt væg.

  Vi arbejder selvfølgelig udelukkende med konkurrencedygtige priser, og det er vigtigt for os at være et billigt malerfirma, mens vi samtidig opretholder den højeste kvalitet.

  Kontakt os

  Lyder det interessant med tapetsering? Kontakt os i dag! Tal med os på telefon 40 52 39 45 eller skriv til os over mail info@malerjo.dk, så vender vi tilbage til dig.

  Når du henvender dig, leverer vi dig altid efterfølgende et uforpligtende og gratis tilbud på udførsel af dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Skriv besked ↓