Din Foretrukne Maler
i Vallensbæk Området

arbejde af særlig
Høj kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Vi er punktlige og fleksible

Autoriserede
fagfolk

Lokalt malerarbejde i Vallensbæk

Hos Malerfirmaet Jan Olesen kan vi udføre malerarbejde i hele Vallensbæk og omegn. Vi kører glædeligt rundt og servicerer dig, der bor i Vallensbæk, for vi bor tæt på og kan derfor være på din adresse i løbet af kort tid.

Vi er derfor de helt rette at kontakte, hvis du står med en opgave, du gerne vil have udført så hurtigt som muligt, og som du gerne vil have ordnet af en dygtig lokal maler i Vallensbæk. Når du vælger en lokal maler i Vallensbæk, får du en fagmand, der gør en dyd ud af at yde sit bedste for dig, og som du kan opbygge en god relation til, hvis du vælger os til flere forskellige opgaver.

Som din maler i Vallensbæk elsker vi at hjælpe til i lokalområdet, og vi gør derfor altid vores ypperste for at leve op til dine krav og forventninger, når du vælger os til dine opgaver.

Skriv besked ↓

  Giv din bolig nyt liv med Malerfirmaet Jan Olesen!

  Hvis dine bygninger eller dine rum ser en smule matte og slidte ud, er en frisk omgang maling den helt rette vej at gå. Ny maling kan give nyt liv til alle dine overflader på en hurtig, nem og økonomisk måde, og det står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med her hos Malerfirmaet Jan Olesen.

  Vi er din maler i Vallensbæk, der med 30 års erfaring fra branchen og et stort fokus på detaljer sørger for at udføre dine maleropgaver til perfektion, så du kan komme til at stå tilbage med en stue, en facade eller lignende, der skinner med friskhed og lever op til alle dine krav.

  Hvorfor vælge os

  Professionelle malere

  Vi ved at gode og langvarrige relationer ikke kommer af ingenting.
  Det kommer igennem veludført arbejde til tiden og til prisen.

  Løbende efteruddannelse

  Hos Malerfirmaet Jan Olesen stræber vi efter at lave det bedste resultat for vores kunder. Derfor lægger vi vægt på at efteruddanne vores ansatte, så vi altid er opdaterede på de nyeste metoder og produkter.

  Samlet løsning

  Slip for unødig besvær, og lad os stå for styringen byggeprojektet fra start til slut. Vi har siden 1993 opbygget et netværk af nogle af landets bedste samarbejdspartnere og underleverandører, og kan dermed tilbyde pakkeløsninger på tværs af andre faggrupper.

  Kontakt os ↓

  40 52 39 45

  Ring til os

  info@malerjo.dk

  Skriv til os

  Maler i Vallensbæk med erfaring og fokus på godt håndværk

  Når du står og mangler en maler i Vallensbæk, kan det altid betale sig at vælge en håndværker med erfaring. Det skyldes først og fremmest, at du er sikret høj kvalitet og professionelt arbejde, når du vælger en erfaren maler fra Malerfirmaet Jan Olesen. Vi kan udføre alle former for malerarbejde med en høj grad af professionalisme, og det er din garanti for kvalitet. Vores malere kender til alle de bedste teknikker, og de har alle de færdigheder, der skal til for at lave præcise og jævne overflader på alle former for underlag.

  Når du vælger en erfaren maler i Vallensbæk som os får du også altid en masse kompetent rådgivning med i prisen. Vi ved, hvad der fungerer, og vi er derfor de helt rette til at give dig gode råd om farver og malingtyper til dine projekter. Vi har styr på farvekoordinering, finish og så videre, hvilket er din garanti for, at du kommer til at stå tilbage med et sammenhængende projekt, der passer ind i omgivelserne.

  Som erfaren maler i Vallensbæk er vi også yderst effektive, når vi bliver sat på en opgave. Den erfaring vi har, betyder nemlig også at vi er hurtige, så du kan komme videre med dit projekt med minimal ventetid, samtidig med at du får en konkurrencedygtig pris.

  Vi kan hjælpe dig med alle maleropgaver

  Når du skal bruge en maler i Vallensbæk, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os her hos Malerfirmaet Jan Olesen. Vi kan nemlig klare det meste, og du kan derfor ringe til os uanset opgavens størrelse og format.

  Vi kan eksempelvis hjælpe dig, der skal have malet udvedige overflader på eksempelvis dit hus eller en anden bygning. Her sørger vi for at klargøre overfladen med de nødvendige midler, inden vi fortsætter med at male med nogle farver, der både vil friske dine bygninger op og beskytte dem mod vind og vejr.

  Vi kan også male alle former for udvendigt træværk, hvis du eksempelvis har et sommerhus, et skur eller en anden træbygning. Her sørger vores gode malerarbejde og kvalitetsmaling for at beskytte træet og give det et nyt liv med flotte farver.

  Når det kommer til indendørs maling, er vi selvfølgelig også de helt rette at kontakte. Vi har helt styr på, hvordan der skabes flotte overflader på vægge og lofter, og vi efterlader derfor altid dit hjem med pæne og jævne overflader i høj kvalitet. Det kan være relevant, hvis du skal have malet en hel lejlighed, eller hvis du bare skal have frisket eksempelvis stuen eller køkkenet op i dit hjem.

  Garantiordning

  Din sikkerhed er vores ansvar

  Vores engagement i løbende efteruddannelse af vores team sikrer, at vi altid er på forkant med de nyeste teknikker og udstyr, så vi kan udføre dine opgaver nøjagtigt som du forventer.

  Vi arbejder for at levere den bedste service til dig og vi opbygger værdifulde relationer med vores partnere for at sikre den bedste løsning.

  Med vores tilknytning til den danske malemestres garantiordning, garanterer vi dækning op til 100.000 kr., skulle der opstå uoverensstemmelser.

  Samarbejde på tværs af fag

  Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.:

  Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud

  Hvis du gerne vil vide, hvad det kommer til at koste at sætte os til at klare dine maleropgaver, kan du altid få et uforpligtende tilbud hos os. Som din maler i Vallensbæk står vi altid klar med at give en præcis pris på det arbejde, du skal have udført, og vi holder altid prisen så langt nede som muligt.

  Du kan kontakte os med det samme, hvis du gerne vil have et godt, men uforpligtende tilbud på dine maleropgaver i Vallensbæk.

  Skriv besked ↓