Ydelser

Ydelser

Styr på byggesagerne

Som professionel samarbejdspartner ved vi, at veludført arbejde til tiden og til prisen skaber gode og langvarige relationer. Vi har erfaring med at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver gerne et skriftligt og uforpligtende tilbud.

Med en god stab af medarbejdere har vi en fleksibel virksomhed, der kan håndtere både små og store opgaver løbende. Vi holder os hele tiden ajour med nye materialer og teknikker.

Vision
Gennem efteruddannelse af ansatte, samt arbejde med indre og ydre arbejdsmiljø vil vi tilstadighed styrke virksomheden. Arbejdet med arbejdsmiljø betyder, at vi maler med godkendte produkter, samt at vi er opmærksomme på sikkerhed i forbindelse med udførelse af arbejdet. Dette vil komme vores medarbejdere samt kunder til gode. Med dette vil vi fastholde den positive fremgang i de kommende år.
Samarbejde på tværs af fag
Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut og formidler også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører, bl.a.: Murer – Tømrer – Snedker – VVS – Skilte – Glas – Rengøring.

Skriv besked ↓

    Vi er medlem af Danske Malermestre, der garantere dig for at du handler med en professionel virksomhed