Opsætning af filt

arbejde af særlig
Høj kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Vi er punktlige og fleksible

Autoriserede
fagfolk

Opsætning af filt

Når man skal have malet sin væg, kan det være en god idé at få opsat filt på væggene før man begynder at male. Det giver væggen et bedre og glattere finish. Og dette kan bl.a. skåne væggens overflader for revner. Hos Malerfirmaet Jan Olesen kan vi opsætte filt før vi begynder at male, så dine vægge kommer til at se så godt ud som muligt. Med os, får du altid det bedst mulige finish.

Overvejer du at gøre brug af en professionel maler til opsætning af filt? Eller vil du vide mere om hvad vi kan gøre for dig? Så tøv ikke med at kontakte os! Henvend dig i dag på telefon 40 52 39 45 eller skriv en mail til os på info@malerjo.dk, og så taler vi sammen om din situation. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Dette kræver blot, at du bruger 2 minutter på hurtigt at beskrive din situation, og så vender vi tilbage til dig.

Efter vi har været i dialog, sammensætter vi et helt gratis og 100% uforpligtende opsætning af filt tilbud skræddersyet til dit projekt.

Skriv besked ↓

  Professionel opsætning af filt og væv

  Når man indledningsvist pudser en væg, for at gøre den klar til maling, kan det i mange tilfælde være nødvendigt at beklæde den med filt eller væv inden selve malingen kan iværksættes.

  En væg, der lige er blevet pudset eller har fået fjernet sit tidligere lag af tapet eller lignende, kan sagtens have ujævnheder, huller eller revner. Dette gør det vanskeligt at male henover. I disse tilfælde er tapetsering nødvendigt for at opnå det bedste resultat. Hos Malerfirmaet Jan Olesen er vi eksperter i netop dette. Filtning er ellers en udfordrende opgave at gøre korrekt, hvis ikke man er uddannet maler.

  Samarbejde på tværs af fag

  Vi står ofte for at styre byggesagerne hele vejen igennem fra start til slut. Der formidler vi også gerne kontakt til andre håndværkere og faggrupper. Gennem tiden har vi opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører. Bl.a.:

  Vi genopfrisker dine vægge

  Hvis din væg er gammel, kan den som sagt være fyldt med revner og lignende både i harmløse og alvorlige størrelser. Hvis skaderne er større, kan det være at din væg har brug for gipsfiller og spartling. I første omgang, for at sikre at situationen ikke forværres. Med vores vidtrækkende erfaring, er dette intet problem for os at tage hånd om.

  Det er dog mere normalt at revnerne og hullerne er af mindre størrelse. Og hvis dette er tilfældet, står vi for opsætning af filt eller væv til din væg på normal vis. Din væg bliver således glattere, stærkere og ser bedre ud i sidste ende.

  Kontakt os

  Har du gjort dig nogle overvejelser om opsætning af filt? Eller kunne dette være noget dine vægge har brug for? Måske du bare bare ønsker at vide mere om konceptet? Så taler vi gerne med dig! Vi er tilgængelige på telefon 40 52 49 45, mail info@malerjo.dk eller via vores hjemmesides kontaktformular nu.

  Kontakt os i dag, og så udarbejder vi et fuldstændigt uforpligtende og helt gratis tilbud på opsætning af filt. Ligeledes rådgiver vi dig om hvordan vi kan få din væg til at se pragtfuld ud. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Skriv besked ↓